Inlägg

Vi hjälper dig med individuellt anpassade inlägg till alla slags skor så som arbetsskor, promenadskor , sportskor, sandaler med mera. Ett inlägg ger stöd och avlastar områden på foten som av någon anledning fått en ökad belastning. Syftet med inlägget är att jämna ut belastningen på foten och korrigera felställningar unger gångcykeln.  Under besöket hos oss undersöker vi dina fötter och din gång. Detta med hjälp av gång- och tryckanalys. Systemet som användes heter Zebris och är ett speciellt löpband. Under löpbandet finns 6000 styck trycksensorer som ger en fullständig avbild på det tryck som dina fötter påverkas av under gång. Efter en analys av dina fötter och samtal kring ditt behov anpassar vi inlägg helt efter dig. Inlägget tillverkas utifrån en gipsavgjutning  av dina fötter och färdigställs inom två veckor.

Är ni en större grupp som vill erbjuda era medlemmar konsultation på er arbetsplats, förening, sportaffär eller liknade, så tag kontakt med oss för att boka någon av våra ortopedingenjörer. Ortopedingenjören besöker er och ger konsultationer och eventuella avgjutningar. 

Prislista

Undersökning och gånganalys  300 kr
Inlägg, inkl undersökning, gånganays och gipsavgjutning  1800 kr
Inlägg, med befintliga gipsavgjutningar  900 kr
Övriga ortopedtekniska hjälpmedel  Ring för konsultiation

Vid första besök görs en undersökning, gånganalys och fotavgjutning.  Vid första besöket bokas en ny tid, ca 1-2 veckor, då inläggen är färdiga för att provas och justeras till de skor som du vill använda. OBS glöm ej de skor som inläggen skall anpassas till, andra besöket.

Vid förhinder vill vi att du om- eller avbokar på telefonnummer 031 19 35 30 eller 0736 95 58 85 senast 24 timmar före bokad tid. Vid uteblivet besök debiteras du på en kostnad av 300 kr.