Fotledsstöd

Pris:
690 kr
Inkl. 25% Moms
Typ:
MalleoTrain S Fotledsstöd
Slut i lager
VID KÖP - SKRIV I MEDDELANDE VILKEN STORLEK ÖNSKAS

Om produkten
MalleoTrain S, ett aktivt fotledsstöd från Bauerfeind som har samma egenskaper som ett funktionsbandage, för förbättrad fotledsstabilitet och säkerhet under fysisk aktivitet. Ett effektivt alternativ till tejpning. För användning vid bland annat ledbandsinstabilitet, postoperativ rehabilitering, lindriga sträckningar samt supinationsprofylax, främst under idrottsutövande.

Egenskaper& verkningsätt
Stickat och extra töjbart material som andas och leder bort fukt för effektiv kompression och utmärkt brukarkomfort.
Semistyvt remsystem (lindas i ett vertikalt åtta-mönster) som stabiliserar fotleden på supinations- och pronationsnivå.
Remsystemet kan även anpassas individuellt - lätt att dra åt, vilket förhöjer perceptionen på varje rörelsenivå utan att hindra det fysiologiska rörelseomfånget.
Stödets inflytande på sensormotoriken stödjer den aktiva stabiliseringen av fotleden.
Mät omkretsen på din fotled för att ta reda på vilken storlek du behöver. Stödet finns för både höger och vänster fot - välj i rullisten ovan.
Aktivortoser och fotledsstöd idealiska för dig som vill hålla dig aktiv och smärtfri. Fotstöden ger förbättrad stabilitet i fotleden och ger dig mer säkerhet och stöd vid exempelvis vid försvagade ledband.
Ortoser eller aktivitetsstöd är stabiliserade, avlastande stödförband och skydd som är passande för dig som har besvär med exempelvis instabilitet, ledbandsskador, stukning eller behöver stabilisera fotleden.
Bauerfeind erbjuder medicintekniska skoinlägg, sulor och ortoser som är utvecklade för att hjälpa människor att återfå rörlighet samt öka förutsättningarna för god hälsa. Med Bauerfiends produkter kan du lindra besvär med ryggrad, knä och höftled som är statiskt betingande. Bauerfeind syfte är att skapa medicintekniska produkter som kan hjälpa människor att återfå sin rörlighet och därmed öka förutsättningarna för en god hälsa.